Rena produkter

DET LILLE EXTRA I VARDAGEN

Laugars raktvålar & tvålar tillverkas småskaligt på gammeldags vis. För hand, 20 – 40 stk per batch. Jag tillverkar inte så många olika produkter då jag inte tror vi behöver fler produkter, bara bättre produkter. Alla tvålar / produkter till användning på kroppen tillverkas på certifierade ekologiska oljor, fetter och smör av hög kvalitet. Blant annat certifierad extra virgin olivolja, kakaosmör, arganolja, mandelolja, sheasmör mm. Ingredienslista med inci-namn hittar du under varje produkt i webbutiken.

Badtvålarna till exempel kan användas över allt där det finns vatten (dusch, badkar, inomhus som utomhus) och de löddrar även bra i saltvatten och därför kallas den också för saltvattens tvål. Ingen fara – du behöver inte ta kallbad i havet, den tvålen är lika fin på handfatet i köket som i duschen.

En tvål eller raktvål från Laugar of Sweden är uppskattade presenter. Önskar du en eller flera tvålar inslagen som present – skriv ett litet meddelande vid utcheckning i webbutiken eller skicka mig ett meddelande via Laugars konto på Facebook eller Instagram. Det går bra att ringa mig också, jag försöker hålla koll på min mobil.

Tveka inte kontakta mig om du har frågor
// Nina Øverland
VD och tvålmakare

Varukorg
Rulla till toppen