Rena produkter

DET LILLE EXTRA I VARDAGEN

Laugars raktvålar & tvålar tillverkas småskaligt på gammaldags vis – för hand, 20–40 stycken per batch. Jag tillverkar inte så många olika produkter, då jag inte tror att vi behöver fler produkter, bara bättre produkter. Alla tvålar/produkter för användning på kroppen tillverkas av certifierade ekologiska oljor, fetter och smör av hög kvalitet. Bland annat certifierad extra virgin olivolja, kakaosmör, arganolja, mandelolja, sheasmör med mera. Ingredienslistor med INCI-namn hittar du under varje produkt i webbutiken..

Badtvålen kan användas överallt där det finns vatten, både i duschen, badkaret och såväl inomhus som utomhus. Den löddrar även bra i saltvatten och kallas därför även för saltvattentvål. Oroa dig inte – du behöver inte ta kalla bad i havet; den här tvålen är lika utmärkt på handfatet i köket som i duschen.

En tvål eller raktvål från Laugar of Sweden är en uppskattad present. Om du önskar att få en eller flera tvålar vackert inslagna som present, vänligen skriv en liten hälsning vid utcheckningen i webbutiken eller skicka mig ett meddelande via Laugars konto på Facebook eller Instagram. Du kan också ringa mig; jag försöker hålla koll på min mobil.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor.

Vänliga hälsningar
Nina Øverland
VD och tvålmakare

Varukorg
Rulla till toppen